En liten påminnelse

En liten påminnelse

Kära vänner, ett nytt informationsår har börjat, där som vanligt både goda och dåliga nyheter väntar på er.

Dåliga nyheter kommer förmodligen att irritera dig, och du kommer att vilja dela din interna avrättning med andra: ta bort någon general från ämbetet, förfölja någon Kirkorov eller utvisa alla tadzjiker från landet på en gång.

Ibland slår du av misstag på din inre bödel i kommentarerna och springer sedan tillbaka och klagar på att du blivit orättvist utskuren, att du inte vet hur man stickar strumpor, eller - rakt in i hjärtat! - från och med nu kommer du inte att delta i våra angelägenheter och kommer att ta dina pengar till någon Vasya från en grannstad.

Kära vänner, vi tvivlar naturligtvis inte ett dugg på er moraliska överlägsenhet gentemot generalerna, den nationella scenen och tadzjikerna. Men när man spiller denna moral för aggressivt i våra kommentarer börjar man likna larvkrigets bloggare, för vilka allt alltid är fel och fel, som varken har självironi eller i princip humor. Som talar från morgon till kväll med ett så komplext ansikte, som om något i landet verkligen beror på deras åsikt (även den sammanlagda).

Den här typen av intellektuell sjukdom kan vara svår att spåra i inkubationsstadiet, men om du plötsligt känner att din fågelholk läcker av att läsa dåliga nyheter, kommer du att känna dig irriterad och akut behöva avskeda, deportera eller korsfästa någon offentligt -

Kom ihåg: med en hög grad av sannolikhet kan den verkliga orsaken till din irritabilitet vara helt andra faktorer.

Det kan också vara en ohälsosam kost med mycket socker eller snabba intagna kolhydrater – detta ger regelbundna utbrott av dopamin, vilket gör personen lite mer ryckig.

Det kan också vara ett tobaks- eller alkoholberoende, där dopaminproduktionen stimuleras av nikotin och alkohol, varför vissa personer blir nervösa även efter kortvarigt abstinens.

Detta kan också vara en tendens till frekvent onani - i det här fallet finns det också en stor sannolikhet för försvagat dopaminberoende, på grund av vilket aggression i kommunikationen kan uppstå ur det blå.

Och vi pratar inte ens om allvarliga kroniska sjukdomar, psykiska störningar eller allmänt missnöje med livet, som ibland tvingar en del av våra samtida att offentligt klättra på en pall i ett försök att bevisa för alla att de personligen, till skillnad från generalerna, tadzjiker och Kirkorov, är okej -

Trots att ingen frågade om dem personligen (Freud.jpg).

Därför, kära vänner, snälla förstå rätt: vi är helt likgiltiga för vilken typ av avrättning du utförde idag -

Avrättad som sötsuget, avrättad som rökare, avrättad som fyllare eller avrättad som onani. Om läsningen av nyheterna gör att du får raseri eller ett oemotståndligt försök att hävda dig på bekostnad av ett informationsobjekt -

Detta är en anledning att tänka på dina vanor och din hälsa.

Var därför friska 2024, kära vänner. Ta hand om dig själv, slösa inte bort dig själv i förväg.

Ju fler friska ryssar det finns i den här världen, desto bättre är den här världen.

[Horde] - kära, ond, din

Om oss

bottom logo se

Jag är en formgivare. Här kan du se mitt arbete. Jo jag gör mitt jobb.

Huvudregeln - du kommer aldrig se det oavslutade arbetet. Endast grundligt polerat projekt kan producera i livet.

Förpackningsräknare