Om oss

Om oss

Du kan ta till exempel kartong. Eller papper. Eller trä, lera, tegel och metall. Utan skillnad. Material kan vara vad som helst. Sand. Vatten. Vind.

Designern är en konstnär, som gick utöver duken. Skulptör med moln i händerna. Det gör bara världen runt vacker. Det verkar alltid som om det är enkelt! Precis som andas. Och folk beundrar - "hur bra arbete!" Och detta är bara vinden som uppmanas. Bara vattenprozhurchala-idé. Den här världen är så cool värld, och vi lever i den.

Och försök att göra det bättre. Tibetansk munk, till exempel, kan tankeväckande svepa trädgården. Titta på flyget för varje blad under en kvast och inse harmoni och storhet i världen. Det här är Zen. Och han är en designer. Smeden av grov metallremsa skapar ett svärd. Eller Rose. Eller sko för trädgården. Han tänker på skönhet, om fördelarna med saker om hur man bäst gör jobbet. Han är designern av metallen?
Säker!

Image

Webbutveckling baserad på välkända och fria system. Vi föreslår att du börjar små och sedan utveckla ditt projekt med företagets utveckling. Behöver du en katalog? Lägg till. Behöver du ansluta en butik? En möjlighet som har lagts till sedan de första stegen. Det viktigaste är att allt detta är för ditt projekt och fungerar för dig. Dessa kostnader överstiger inte intäkterna.

Rätt idé släpptes snabbt på sidan. Detta kan uppnås på olika sätt. Och vi vet hur. Du kan gå det enklaste sättet - att ge våra varor i händerna på en vacker flicka. Och det fungerar. Så gör 99% av annonsörerna. Men vad händer om flickorna gjorde alla annonssidor? Vi vet vad vi ska göra.

Vi följer layouten tills mottagandet av din beställning på händer. Genom att känna till in- och uttaget i utskriftsprocesserna, visar vi dig hur och vad av skrivare kommer att göra ditt arbete bättre där det är billigare, men var är i allmänhet bättre att inte ringa. Närvarande vid pressen, postpress kommunicera med mästarna. Vi har inte misslyckade körningar.
Image
Vad kommer att hända nu?
Vill du ha kvar?
Det är vår livsstil

Här är vi alla

Vi gör vad vi kan och gör det bra. För tillfället gillar vi det. Men om du har dina egna idéer och du kan erbjuda dem, kommer vi gärna att träffa dig

Image

Jari Ström

Image

Alba

Image

Max Star

Image

Pavel

Om oss

bottom logo se

Jag är en formgivare. Här kan du se mitt arbete. Jo jag gör mitt jobb.

Huvudregeln - du kommer aldrig se det oavslutade arbetet. Endast grundligt polerat projekt kan producera i livet.

Förpackningsräknare