bannerc img

Om studion

Кgofra1

Ta kartong till exempel. Eller papper. Eller trä, lera, tegel, metall. spelar ingen roll. Vad som helst kan vara ett material. Sand. Vatten. Vind.

En designer är en konstnär som går bortom duken. Skulptör med moln i händerna. Det gör bara världen vackrare. Och han tycker alltid att det är lätt! Precis som att andas. Och folk beundrar - "vad bra det blev!" Och det är bara vinden som uppmanas. Vattnet bara gurglade tanken. Det här är en sådan värld - en cool värld, och vi lever i den.

Och vi försöker göra det bättre. En tibetansk munk kan till exempel eftertänksamt sopa en gård. Titta på flygningen av varje löv under kvasten och inse världens harmoni och storhet. Det här är zen. Och han är en designer. En smed skapar en sabel av en grov remsa av metall. Eller Rose. Eller en hacka för trädgården. Han funderar på skönhet, på nyttan av en sak, på hur man bäst gör det här arbetet. Är han en metalldesigner? Otvivelaktigt!

Och designern, för att förklara för mästaren kärnan i hans önskan, att berätta vad vi exakt vill uttrycka i sten eller metall, är han inte skyldig att förstå själen i mästarens verk, att stå vid städet, dator eller maskin själv?

Naturligtvis vill du att ditt arbete ska finnas kvar i århundraden och glädja människor under lång tid. Men det går inte alltid att arbeta med marmor och metall. Därför är sanden på rätt plats. till exempel är ett välfyllt hål på vägen i tid ens ingenting! Och eftersom det nu är tiden för snabba tekniker, kommer siffran att gå till gränsen. En dator är ett mycket användbart verktyg!

Så här lever vi, så här jobbar vi, så här behandlar vi livet. Vi är smeder, och murare, och skulptörer och mästare i trä och korg. Vi kan och kan göra mycket, men vi vill kunna göra ännu mer. Kom och besök oss så hittar vi något som intresserar dig!

Vad gör vi mer?

 

Skapande av sajter baserade på välkända och gratis system. Vi föreslår att du börjar i det små och sedan utvecklar ditt projekt allt eftersom företaget utvecklas. Behöver du en katalog? Låt oss lägga till. Behöver du lägga till en butik? Möjligheten till detta läggs från de första stegen. Huvudsaken är att ditt projekt fungerar för dig och inte du för det. För att säkerställa att kostnaderna inte överstiger vinsten.

Rätt idé sticker snabbt ut på sidan. Detta kan uppnås på olika sätt. Och vi vet hur. Du kan gå det enklaste sättet - att ge våra varor i händerna på en vacker tjej. Och det fungerar. Detta är vad 99 % av annonsörerna gör. Men vad ska man göra om alla reklamsidor är fulla av tjejer? Vi vet vad vi ska göra.

Vi följer med layouten tills vi tar emot din beställning. Genom att känna till alla finesser i tryckprocesser kommer vi att berätta hur och i vilka av tryckerierna ditt arbete kommer att göras bättre, var det är billigare och var det är bättre att inte ringa alls. Vi är närvarande under tryckning, vi kommunicerar med postpress mästare. Vi har inga dåliga tryck.

Team

 

JarosStar

Designer och konstnär
Jag gör det jag gillar. Och jag får betalt för det.
 

Albina

Kreativ designer
Jag jobbar med naturen. Som lera. Det viktigaste i harmoni
 

Max

Smith av lycka
Det går bra till höger. Men jag kommer inte att svika dig
 

Pavlo

Applikationsutveckling
Låt oss se vad du har där. Och jag förvandlar det till pengar

Om oss

bottom logo se

Jag är en formgivare. Här kan du se mitt arbete. Jo jag gör mitt jobb.

Huvudregeln - du kommer aldrig se det oavslutade arbetet. Endast grundligt polerat projekt kan producera i livet.

Förpackningsräknare