Var man kan hämta den gamla webbläsaren

För vad? Så det är nödvändigt

Testare - för att se hur en webbplats eller webbapplikation fungerar i en föråldrad men fortfarande populär webbläsare. Programmerare som bombarderades med fel på grund av en metod som inte stöds. Och för dig, eftersom du läser, betyder det att det är relevant.

Var man blir gammal Opera

Du kan ladda ner från officiell< a href="https://get.geo.opera.com/ftp/pub/" target="_blank" rel="noopener"> lager för desktop eller android.

Var man blir gammal Firefox

Mozilla har också ett arkiv där du kan ladda ner alla versioner av Firefox för desktop och android (Mirrors skrivbord och android).

Det ryska Mozilla-teamet har releasearkiv på sitt webbplats.

För mer information om äldre versioner av Firefox, besök officiell webbplats.

Var man blir gammal Google Chrome

Officiellt ingenstans. Google stöder inte äldre versioner av webbläsaren. Inofficiellt (på egen risk) - på Internet på webbplatser med arkiverade versioner, till exempel här eller här.

Men du kan hitta den nödvändiga webbläsarversionen Chromium som Google Chrome är baserad på, men att göra detta är inte en trivial uppgift.

Först, i listan över versioner, hitta versionen du är intresserad av stabil version.

Gå sedan till webbplatsen omahaproxy.appspot.com och ange i verktygsblocket numret tidigare hittad version. Kopiera värdet för Branch Base Position. Till exempel, för version 79.0.3945.116, skulle detta värde vara 706915.

omahaproxyI arkivet chromium, navigera till din plattformskatalog (mobilversioner finns också tillgängliga). Ange värdet för Branch Base Position i filtret. Du kanske måste ta bort den sista siffran och hitta ett liknande värde. Siffrorna stämmer ibland inte överens. Sökningen kan ta lite tid.

 

chromiumHämta sedan webbläsarversionen du är letar efter.< /p>

Var kan man få tag i gamla Internet Explorer

Som med Google Chrome finns det inget officiellt arkiv från Microsoft för äldre versioner av Internet Explorer. Inofficiellt kan du ladda ner här. Det är dock osannolikt att den gamla webbläsaren på det nya operativsystemet kommer att installeras.

Det korrekta (lagliga och gratis) sättet att använda webbläsarna Internet Explorer och Edge för utveckling, testning eller andra ändamål är att använda Virtuella Windows-maskiner från Microsoft själv, förinstallerade med rätt version av webbläsaren.

Så som nedgradera Internet Explorer 10 till Internet Explorer 9 på Windows 7.

Ladda ned Internet Explorer 8 för Windows XP.

Ladda ner Internet Explorer 11:

Var får man den gamla Yandex-webbläsaren

Tyvärr är det bara inofficiella arkiv: här för skrivbordet och här eller här för Android.

Molntjänster för webbläsartestning

Om det finns svårigheter med att hitta och installera en gammal version av webbläsaren, kommer molntjänster att testa över flera webbläsare med en rik uppsättning operativsystem och webbläsare för dem, inklusive mobila, att komma till undsättning.

omahaproxyNedan är exempel på några av dessa tjänster.

Det var allt.

Hittade här< /a>

Om oss

bottom logo se

Jag är en formgivare. Här kan du se mitt arbete. Jo jag gör mitt jobb.

Huvudregeln - du kommer aldrig se det oavslutade arbetet. Endast grundligt polerat projekt kan producera i livet.

Förpackningsräknare