Работы

"Elki-Palki" Shop

Handla "Agromonolit" hittar du i Krivoy Rog på gatan. Bykov 2.3.
Affärsområde på 270 kvadratmeter består av 8 divisioner och erbjuder dig professionella och amatörfrön från många holländska och inhemska företag,

nämligen "Clause", "Bejo", "Nyunems", "Semenis", "China", "Enza Zaden", "Rijk Zwaan" "Nasco" för yrkesverksamma och bönder arbetar under beställningen, och älskare trädgårdsmästare och bönder tillhandahöll en mycket brett urval och grönsaksgrödor och blommor och kryddor.

I ett brett spektrum av exponerade sprinklersystem och droppbevattningsföretag som "clubbers", "Hunter" och "LF". Utställd ett brett sortiment av amatör- och professionella trädgårdsmaskiner kultivatorer, slåttermaskiner, kraftsågar och benso, trimmare, trädgårdsfräsar och mer.

I ett brett spektrum av exponerade system droppbevattning och fullt utrustat och Connector of droppers

Butiken har också ett stort urval av trädgårdsredskap, pruners nagelfiler, saxar, skovlar, rakes och luftare. Också tillhandahålls är ett vattenreningssystem företag "Aqua filter" med tillbehör flaskor patroner några reningar

Till salu är en elektrisk torktumlare för grönsaker och fruktföretag "Ezidri" um juicer "Alpar", "Zhuravinka", "SPRING" Vi kan hämta volymer sprutor från 0,5 liter till 22 liter.

I ett stort sortiment levereras bensin och elektriska nedsänkbara pumpar och utanför företaget, "Garden", "Gryundfos", "Efco" och "Octopus". Samt pumpar till pooler och fontäner i företaget "Mebner."

Butiken har också en avdelning som säljer film till simbassänger och växthusar agrovoloknom, pritenyayut mesh, geotextil, tankar, dusch och vattentankar av matkvalitet plast. Det finns också ett ganska stort urval av blomkrukor och står för blommor, tidskrifter under plantor torvkrukor och torvtabletter, redo att landa en blandning av torv och expanderad lera, perlit och vermikulit.

Dessutom har butiken en mängd olika växtskyddsmedel, mineral och organiska gödningsmedel, tillväxt och utveckling av raststen.

I vår butik kan du också få följande tjänster för förberedelse och sådd gräsmatta, plantering av prydnadsväxter, trädgårdsarbete (gräsklippning, beskärning, jordbearbetning), design och landskapsarkitektur av platsen. Spetsbrigada anpassade gör bassängar dammar och fontäner, är också engagerad i installationen av droppsystem och bevattningssystem.

Date

12 February 2020

Tags

Butiken, Office

About us

bottom logo en

I'm a designer. Here you can see my work. Yes, I do my job.

The main rule - you will never see the unfinished work. Only thoroughly polished projects can produce in life.

Packing calculator